Vill du växa med oss i Karlskrona?

Vill du bidra till att ge folk en enklare vardag och samtidigt ha möjlighet till vidareutveckling?

Lediga tjänster just nu:

2 platser 80% SERVICEPERSONAL
Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Välstädat. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Karlskrona med omnejd. 

Vi söker dig som tycker om att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig. Viktigt är att du ska kunna arbeta i hem där det kan finnas husdjur som hund och katt samt att du inte har allergier mot något som kan förekomma i ett hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

Dina arbetsuppgifter består i 1a hand att besöka våra kunders hem på dagtid och i första hand hjälp dem med den vardagliga städningen och ibland även strykning och tvätt. Flyttstädning, kontorstädning samt olika typer av tillfälliga städuppdrag kommer också vara en del av arbetet. Att arbeta inom Välstädat innebär ett stort eget ansvar. Vi värdesätter att du har tidigare erfarenhet av städning i respektive ledig tjänst, är utåtriktad och har goda kunskaper i svenska samt B-körkort.
För att får mer inblick i dina arbetsuppgifter så kan du titta runt under fliken Hushållsnära tjänster.

Lön och förmåner
Fast lön + rörlig lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar.

Anställningsdatum efter överenskommelse. Märk den ansökan "Hemstädpersonal"


2 platser ca 80% FÖNSTERPUTSARE
Nu närmar sig högsäsongen för fönsterputsning och vi behöver därför utöka vår styrka med ytterligare en pigg, noggrann, effektiv och glad fönsterputsare med hög arbetsmoral!

Vi putsar alltifrån små glasrutor till stora skyltfönster och glaspartier. Vi putsar fönster som sitter under marknivå upp till glasrutor där det krävs skylift för att komma åt. Hos oss jobbar du ibland ensam och ibland i par eller i grupp beroende på vad uppdragen kräver. Våra kunder består av både privatpersoner, företag och offentlig sektor.

Arbetet som kan vara fysiskt ansträngande innebär att du bör vara i god fysisk form. Fönsterputsare - ett varierande, tufft och roligt jobb i solsken såsom i regn. Arbetet utförs även ifrån stege. Ibland jobbar vi i grupp, ibland ensamma.
Du kommer att vara en god representant för företaget och förstår vikten av en positiv attityd och att uppföra sig professionellt ute hos kunden såväl som bland kollegorna. Har du tidigare erfarenhet av professionell fönsterputsning är detta meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är genuint intresserad av att göra ett gott arbete - resten kan vi lära dig.

För att jobba som fönsterputsare hos oss krävs det att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket.

Välstädat i Karlskrona AB grundades 2004 med bas i Karlskrona och med arbetsområde i östra Blekinge. Vi är drygt 25 medarbetare som levererar tjänster till ett hundratals kunder varje månad. Vi jobbar med det mesta inom lokalvård, åt företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Lön och förmåner
Fast lön + rörlig lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar.

Anställningsdatum efter överenskommelse. Märk din ansökan "Fönsterputsare"


Att jobba hos oss

Trots att vi arbetar mycket på egen hand, har vi en stark gemenskap. Vår mötesplats är kontoret, där vi utbyter idéer, tankar och erfarenheter. Vi har regelbundna sociala aktiviteter. Under kontorstid är dörren alltid öppen och kaffebryggaren på. Alla Välstädare får: Kollektivavtal, ansvarsförsäkringar, internutbildning, arbetskläder.

Vår vision är att ha lika nöjda kunder som anställda, vi vill att man ska trivas på sitt arbete och känna att man kan påverka sin arbetsmiljö. En ansvarsfull anställd ska alltid erfara att det ska löna sig med att utföra ett fullgott arbete.
Välkommen att skicka in din ansökan på adressen: info@valstadat.se

Låter det här intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss via e-post eller skriva till oss på adress:
Välstädat Städservice
Gullbernavägen 23
371 47 Karlskrona.

eller info@valstadat.se