Vill du växa med oss i Karlskrona?

Vill du bidra till att ge folk en enklare vardag och samtidigt ha möjlighet till vidareutveckling?

Lediga tjänster just nu:

2 st Hemstädpersonal, tillsvidare ca 85% from 1 sept eller tidigare.
Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Välstädat. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Karlskrona med omnejd. 

Vi söker dig som tycker om att städa och göra rent. Du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig. Viktigt är att du ska kunna arbeta i hem där det kan finnas husdjur som hund och katt samt att du inte har allergier mot något som kan förekomma i ett hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.

Dina arbetsuppgifter består i 1a hand att besöka våra kunders hem på dagtid och i första hand hjälp dem med den vardagliga städningen och ibland även strykning och tvätt. Flyttstädning, kontorstädning samt olika typer av tillfälliga städuppdrag kommer också vara en del av arbetet. Att arbeta inom Välstädat innebär ett stort eget ansvar. Vi värdesätter att du har tidigare erfarenhet av städning i respektive ledig tjänst, är utåtriktad och har goda kunskaper i svenska samt B-körkort.
För att får mer inblick i dina arbetsuppgifter så kan du titta runt under fliken Hushållsnära tjänster.

Lön och förmåner
Månadslön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar.

Anställningsdatum efter överenskommelse. Märk den ansökan "städpersonal"


Att jobba hos oss

Trots att vi arbetar mycket på egen hand, har vi en stark gemenskap. Vår mötesplats är kontoret, där vi utbyter idéer, tankar och erfarenheter. Vi har regelbundna sociala aktiviteter. Under kontorstid är dörren alltid öppen och kaffebryggaren på. Alla Välstädare får: Kollektivavtal, ansvarsförsäkringar, internutbildning, arbetskläder.

Vår vision är att ha lika nöjda kunder som anställda, vi vill att man ska trivas på sitt arbete och känna att man kan påverka sin arbetsmiljö. En ansvarsfull anställd ska alltid erfara att det ska löna sig med att utföra ett fullgott arbete.
Välkommen att skicka in din ansökan på adressen: info@valstadat.se

Låter det här intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss via e-post eller skriva till oss på adress:
Välstädat Städservice
Gullbernavägen 23
371 47 Karlskrona.

eller info@valstadat.se