Trädgårdsservice med eller utan abonnemang

En välvårdad trädgård ger en behaglig och trivsam miljö att bo och vistas i. Vi har kunskapen och den tekniska utrustningen som krävs för att hjälpa dig skapa trivsamma välklippta buskar, grönytor, häckar, vackra rabatter samt beskära fruktträd vid säsong.

Hinner du inte med gräsklippningen så kan vi besöka dig med jämna mellanrum och kan samtidigt exempelvis plocka ogräs eller vattna. Allt efter just ditt behov och önskemål. Du kan alltså abonnera en trädgårdsmästare.

Vi kan även hjälpa dig att städa din trädgård av trädgårdsavfall som du själv samlat på dig efter en anläggning av grönytor och stensättning.

Vi sköter även flera större grönytor för samfälligheter och företag. Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och utformar en lösning speciellt till er.

Ni kan även anlita oss tillfälligt, exempelvis vid lövkrattning, planteringar eller rådgivning.

Pris

För normalt trädgårdsarbete tar vi 450 kr/tim. Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag och faktureras därför endast halva arbetskostnaden alltså endast 225 kr/tim. Minimidebitering är 1,5 tim/besök.

Vi kan även ta hand om trädgårdsavfallet och forslar bort det om ni önskar.

Önskar du återkommande besök så kan du då få ett fastpris för de övriga besöken.

För kontinuerlig trädgårdsskötsel av normalstora trädgårdar så har vi ett upplägg där vi är ex 2 tim på plats varje eller varannan vecka. Vi tar då hand om trädgården, klipper gräs, rensar ogräs och ger den riktigt god omsorg. Med framkörning och arbete så kostar varje besök 498kr med RUT-avdrag.

Detta upplägg fungerar ofta riktigt bra och kan självklart utökas med fler timmar om behov finns.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.