9151902792229971(7)922299719151902591519025(1)92229971(1)

Se bättre ut med vår
Fönsterputs

Vi tar hand om din före detta
Flyttstädning

Låt oss ta hand om det runda arkivet
Företagsstädning

Vi gör vad vi kan så du kan göra det du vill
Hemstädning

Välkommen till en värld full av service!

Mindre stress... mera sköna sommarkvällar
Trädgårdsservice

Ditt hem- och städserviceföretag i Karlskrona / Blekinge. Vi har erfarenheten, stoltheten och kunskapen.

Efterfrågan är stor och det finns många städ & serviceföretag att välja mellan. Men vilket städföretag eller städfirma ska man välja? Vi tror att man väljer det företag som har erfarenhet, att man väljer ett företag som valt att koncentrera sig på livskvalité fullt ut. Välstädat Städservice AB har funnits sedan 2004 och satsar helhjärtat på kvalité, service och snabba lösningar. Vi avlastar idag ca 330 familjer och städar ett 30-tal kontor, olika typer av företag och offentliga miljöer. Vår personalstyrka omfattar 23 anställda vardagshjältar. 
År 2010 blev vi utsedda till Årets Nyföretagare 2010, ett pris som fortfarande än i dag avspeglar hela vår verksamhet. Vi finns i Karlskrona, Ronneby och övriga Blekinge.

Ett urval av våra hushållsnära tjänster är tex. Hemstädning, fönsterputsning, bygg/renoveringstädning och flyttstädning.

Alltid lika nöjd över Välstädats resultat.
Tack för ett gott arbete!
Välstädat flyttstädade lägenheten på Pantarholmen. Gjorde ett kanon bra jobb. Fick till och med beröm av hyresvärden att den var välstädad. Stort tack för hjälpen.

Telefon: 0455-80607, epost: info@valstadat.se

hemstädning

Hemstädning är den mest efterfrågade tjänsten. Välstädat Städservice arbetar brett i Karlskrona / Blekinge och vår arbetsplats är i dagsläget 330 privathem och ett 30-tal kontor & butikstädningar. Läs mer »

Flyttstädning

Vi utför flyttstädningen enligt fastighetsägarnas samt mäklarsamfundets riktlinjer och lovar att du som kund skall bli nöjd över ditt beslut att du lejde bort den stora städningen. Läs mer »

Fönsterputsning

Vi har rutinerade fönsterputsare i vår personalstyrka som jobbar snabbt, effektivt till ett proffsigt resultat. Och som vanligt när det gäller Välstädat - Du bestämmer! Läs mer »

företagstädning

En trevligare arbetsplats! Välstädat Städservice är proffs på hemstädning. Med samma känsla, service & kvalité städar vi även kontor. Läs mer »